Звенигородська районна державна адміністрація
Черкаська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали з 90-річним ювілеєм учасницю війни

Дата: 27.07.2016 09:33
Кількість переглядів: 804

Фото без опису26 липня  заступник голови райдержадміністрації Руслан Каюк, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації  Юрій Піковський, голова профспілки агропромислового комплексу Лідія Слиньченко спільно з головами районних організацій ветеранів Петром Уманцем, Товариства Червоного Хреста Володимиром Слиньком привітали із 90-річним ювілеєм  учасницю війни, ветерана праці, остарбайтера, кавалера ордена «Знак Пошани» Марту Тарасівну Бабій.

Фото без описуВручили ювілярці грамоту райдержадміністрації, подарунки.  На  її адресу звучали щирі слова вдячності за особистий внесок у розвиток сільського господарства в повоєнні роки, активну участь у розвитку ветеранського руху, принциповість, порядність і чесність.  

Народилася Марта Тарасівна в селі Кобиляки Звенигородського району, під час війни її разом з іншими дівчатами відправили до Німеччини, де вона працювала на радіофабриці в Берліні та на будівництві. Після звільнення у 1945 році повернулася додому. По закінченні сільськогосподарського інституту довгий час працювала начальником станції захисту рослин в місті Звенигородка. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора